viernes, 13 de febrero de 2009

PRESENTACIONS 2009

El passat cap de setmana vam arrancar amb els actes que en poc mes d'un mes nos portaran a la setmana fallera del 2009, i per a començar un dels plats forts, la presentació de les nostres falleres majors, Elvira i Gràcia.
El dissabte vam començar amb la presentació dels majors, va ser un acte com sol ser habitual, bonic i emotiu, estant tots a altura d'este, tant el president Carlos, com les falleres majors Elvira Bella i Mª Jesus Robles, les conductores de l'acte Violeta i Rosana, la gent que va estar en l'organització (musica, escenari, protocol, etc...), així com en general tots les falleres i fallers de la comissió, tal com que reflectit en les felicitacions rebudes.
Enguany vam tindre l'honor de rebre, a banda de l'habitual presència de falles amigues invitades, la visita de la Bellesa i la Dama de la foguera del port d'Alacant, Andrea i Beatriz, així com del seu president i vicepresident, Jose Luis i Juano.

També vam tindre el grandíssim plaer que ens acompanyara en este acte la fallera major de València 2008, Gloria Martínez Amigó, amiga de la nostra fallera major.
Posterior a l'acte vam celebrar el tradicional sopar de gala, en la sala Rex, amenitzant el ball l'orquestra Pato Daniel, despres de sopar cubateo i ball fins que ens van enviar a dormir, amb la típica frase, "Que no teniu prou".


El diumenge els toca als infantils, i com de costum no van desmeréixer en res als majors, en tot moment van estar perfectes, tant les falleres majors Mª Gràcia i Patricia, els presidents Albert i Raul, així tambiem com els conductors de l'acte Bernat i Karen, i per descomptat tots els fallerets, que componen la comissió infantil.
Despres vam celebrar també una berenar-sopar en la Rex, amb espectacle infantil inclòs.

2009 © Asociació Cultural FALLA DOCTOR FERRAN

falladoctorferran@hotmail.com

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP