miércoles, 19 de noviembre de 2008

EXCURSIÓ A REQUENA

Com estava previst, el diumenge passat dia 16, la falla realitza una excursió a la ciutat de Requena.
Eixint d'Alzira sobre les 8:30 h, vam arribar a Requena al voltant de les 9:45 h., despres d'un esmorzar al carrer, amb botellon inclòs (la gent es pensaria que veníem de despedida), ens vam disposar a visitar el barri de la Villa, recinte mediaval, declarat en 1966 Conjunt Històric Artístic de caràcter nacional, en este recorregut vam anar acompanyats d'un guia, que ens anava explicant, dades, dates i peculiaritats dels carrers, fatxades, esglésies, etc..

Despres vam visitar les coves de la Villa, construïdes pels àrabs, recorren el subsòl de la Plaça de La Villa i la majoria de les cases adjacents i es conserven en elles elements per a l'elaboració de vins (trulls, piqueres, respiradors i gerres del segle XII).


Posteriorment ens vam dirigir als Cellers de Torre Oria, on vam contemplar els seus cellers i ens van explicar els diferents caves i vins que allí s'elaboren.
Acabada la visita, vam anar a dinar i la veritat és que molt bé, a uns salons dins de Requena.
Per a finalitzar vam realitzar una breu visita al pantà de Benagéber i d'ahí vam retornar a casa.


La veritat és que vam passar un dia "faller-cultural" molt bo, donar-li l'enhora bona a la nostra delegada d'excursions, Rosana, perquè crec que tot va eixir perfecte. Esta ja és la segona excursió d'enguany, i com se sol dir esperem que no hi haja dos sense tres.

2009 © Asociació Cultural FALLA DOCTOR FERRAN

falladoctorferran@hotmail.com

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP