martes, 21 de octubre de 2008

NOMENAMENTS 2009


El passat dissabte 18, va tindre lloc l'acte de nomenament de les nostres falleres majors i president infantil per a l'exercici 2009, càrrecs que obstentaran com a fallera major Elvira Bella Gómez, fallera major infantil Gràcia Colomer Ausina i president infantil Albert Lopez Soler.
Tant Elvira, fallera desde fa molts anys, com Gràcia i Albert que ho són des que van nàixer, així com les seues respectives famílies són persones molt arrelades a la nostra comissió.
La vesprada va començar amenaçat amb un poc de pluja, la qual cosa influïsc a avançar un poc l'horari previst dels actes, vam acudir en primer lloc al domicili d'Elvira, on fue llegida l'acta de nomenament, aplaudiments, paraules d'agraïment, traca i moment musical per part de la xaranga.
Posteriorment ens vam dirigir al domicili de Gràcia, on es realitza el nomenament dels càrrecs infantils.
Finalment les falleres majors van invitar a la comissió a una "picaeta" en la qual vam sopar, que se celebra en el casal.
El que va començar pensant que la pluja ens mullaria per fora, acabe amb els "cubates" mullant-nos per dins i pasant una bona estona.


ENHORABONA!!

2009 © Asociació Cultural FALLA DOCTOR FERRAN

falladoctorferran@hotmail.com

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP