lunes, 30 de junio de 2008

EXCURSIÓ A TERRA MÍTICA

AFEGIDES BAIX LES FOTOS DE LA EXCURSIÓ

Este passat diumenge tal com estava anunciat, es realitza l'excursió a TERRA MÍTICA, eixint en autobus a les 8 del matí unes 40 i pico persones.
En hora i mitja estàvem en el parc, el viatge es va fer curt, ja que la gent estava fresqueta, i es deia alguna animalada que altra, el dia va eixir solejat (però de l'hòstia), abans d'entrar, esmorzarem un poc en uns berenadors exteriors, repartiment d'entrades, motoritzar a Salva i cap a dins.
Una vegada dins, pugarem al barco, a l'infinnito (Un mirador des del qual es veu tota Benidorm), a totes l'atraccions aquàtiques, els mas atrevits a les muntanyes russes, inferno i altres atraccions del cagar-se.
Vam menjar en el Pica Picae, un autoservici gegant, no se sap la barbaritat de persones que cabrien allí, d'ahí a veure un espectacle de Pirates (Barbaroja), molt ben muntat, alguna pujadeta en alguna atracció mes, i sobre les 6 de la vesprada cap a fora, que jugava la selecció.
Vam eixir sobre les 6:30, hora i mitja de viatge, esta vegada es va fer mes llarg, ja que mira que cansa açò de passar un dia d'ande.
Al final guanya fins a la selecció, així que va ser un dia perfecte, i ho recordarem sempre, ja que dins quaranta-quatre anys, quan torne a guanyar la selecció, direm l'anterior Eurocopa que guanyarem, vam estar d'excursió amb la falla en Terra Mítica.

FOTOS DE LA EXCURSIÓ

PUNTXA ACI

2009 © Asociació Cultural FALLA DOCTOR FERRAN

falladoctorferran@hotmail.com

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP