viernes, 14 de marzo de 2008

FADRINS 4-CASATS 3

Al final resulta un partit bronco i coper, els fadrins van arribar amb una extramotivacio inusual entre jugadors de la mateixa falla, potser fora pel repàs que els van donar els casats l'any passat, però van usar tots els estratagemes al limite, en tal de guanyar el partit, per no contar alguna alineacio indevida.
El partit va començar amb clar domini de l'equip dels casats, dos tirs al pal, i dominant el centre del camp.
Tot canvi quan en un clar fóra de joc l'equip dels fadrins, va aconseguir el primer gol, poc despres arriba el segon, entre la desorientació de la saga dels casats. Abans del descans arriba el 2-1 merescut dels casats, mentre que el joc dur dels fadrins anava creixent, fins a lesionar a una de les estreles de l'equip contrari (ruptura parcial d'abductor).
Després del descans, arriba el 2-2, una gran jugada col·lectiva, a partir d'ahí l'arbitre (que per cert és del grup dels fadrins), va començar a disfrutar, 3 espulsats per part de l'equip dels casats, el que deixe a l'equip amb sis.
Faltant 5 minuts es va aconseguir el 2-3, pareixia increïble, però novament un penal en contra "inexistent" i expulsió del porter, va situar el marcador en un 3-3 que pareixia definitiu.
Però desdespues de 10 minuts de temps afegit, els fadrins en un altre fóra de joc, esta vegada un poc dubtós, van rematar amb el 4-3 final.
PD: Esta és la crònica que hagueren escrit alguna premsa, si el R. Madrid arriba a perdre 10-3 contra l'Almeria, que al final és el que realment a passat.